Premi al millor OOVE de Balears

Avui s’han publicat els resultats dels Premis Internacionals otorgats per l’ESAO (Escuela Superior del Aceite de Oliva).

El nostre oli ha ocupat el primer lloc i ha guanyat el Premi al millor OOVE de la Comunitat de Balears amb una distinció especial amb el premi “Local Variety Award” de l’ESAO “en reconeixement a la gran feina amb la varietat mallorquina”.

N’estam molt orgullosos i això ha estat una gran motivació per seguir fent feina com ho feim!

Menú

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca