Habitació 3: Lloret (Torrelló)

L’habitació número 3 és la més peculiar de l’edifici. Situada en un torrelló amb quatre finestres, una a cada costat, té les vistes més completes de tota la contrada. És petita i la dutxa i el bany hi estan integrats, separats tan sols per un vidre. Una habitació individual amb un llit doble on dues persones poden estar molt bé.

S’ ha d’anar alerta en pujar l’escala de no pegar amb el cap al sostre. Un cop a dalt, l’alçaria és generosa i el llit de 1,50 metres, ben còmode.

Compta amb un armari, aire condicionat fred i calent (en temporada), televisió amb TDT i satèl·lit, HDMI per a ordinadors, caixa fort i secador de cabells.

Li deim Lloret (de Vista Alegre), perquè cap allà apunta la finestra de l’oest. Els habitants de la comarca el coneixen com Llorito, perquè la seva església ret culte a la Mare de Déu de Loreto. Als voltants els dilluns hi ha mercat. Arreu, molts elements etnològics de la cultura mallorquina.

Reserva la teva estada

Si vols, en fer la reserva podràs escollir la teva habitació preferida i, si està disponible, satisfarem la teva demanda.

 
Menú