Habitació 2: Algaida

L’habitació número 2 l’hem denominada Algaida, perquè mirant cap al ponent, a la terrassa estant per entre les oliveres, hi ha una perspectiva encisadora de la vall que es va obrint suaument camí fins al poble, no gaire lluny. La terrassa està a nivell de terra, de les oliveres, i amb un lledoner esponerós ben davant.

L’habitació és molt espaiosa. Tres escalons permeten davallar des de l’entrada i el ben dimensionat bany, fins als llits (una de 2,10 metres o dues de 1,05 metres). També si pot afegir algun llit auxiliar.
Compta amb bany, dutxa i lavabo, armari, aire condicionat fred i calent (en temporada), televisió amb TDT i satèl·lit, HDMI per a ordinadors, caixa fort i secador de cabells.

Algaida és famosa per la producció de vidre bufat, a la històrica fàbrica de Gordiola, on han estat creades les làmpades i aplics dels salons de Gossalba. Restaurants molt populars i bons. Vins de qualitat. Els divendres hi ha mercat. Inevitable visita al puig de Randa i Santuari Nostra Senyora de Cura.

Reserva la teva estada

Si vols, en fer la reserva podràs escollir la teva habitació preferida i, si està disponible, satisfarem la teva demanda.