Habitació 1: Montuïri

L’habitació número 1 és la que està més a prop de Montuïri i per això rep aquest nom, tot i que també es podria dir l’habitació del forn, perquè la volta de marès encara ennegrida d’un antic forn de llenya és ara l’accés a l’armari. Un gran llit de 2,10 metres o dos d’1,05 metres reposen en una habitació molt ampla a sota d’un gran marc que ens mostra com era la pedra d’aquest lloc molts segles abans. Una immensa terrassa al mateix nivell de l’olivar, a tocar de les arbequines, mirant directament a la posta del sol, pot oferir uns moments que difícilment s’oblidaran.

Tres escalons donen pas des del bany, amb dutxa i lavabo, a la resta de l’habitació, que compta amb armari, aire condicionat fred i calent (en temporada), televisió amb TDT i satèl·lit, HDMI per ordinadors, caixa fort i secador de cabells.

Montuïri era abans “un poble de pas”, al bell mig de la carretera. Ara, un cop que l’autovia ha tret molts cotxes del carrers, diuen que és “una passada de poble”. Els cossiers ballen i fan ballar la gent quan són les festes. Els dilluns hi ha al centre un petit mercat. Bons restaurants, l’ermita del Puig de Sant Miquel, restes talaiòtiques i el museu arqueològic de Son Fornés. I la fira de sa Perdiu que es celebra el mes de desembre.

Reserva la teva estada

Si vols, en fer la reserva podràs escollir la teva habitació preferida i, si està disponible, satisfarem la teva demanda.

 
Menú