Habitació 6: Sineu

L’habitació número 6 és al pis d’adalt de l’edifici principal. La vista des del balcó és excel·lent, ampla, diàfana; al front la posta de sol i cap a la dreta hom se’n va cap a Sineu, la capital del Pla de Mallorca i antiga seu durant l’estiu dels Reis de Mallorca.

L’església parroquial és espectacular i té el campanar una poc separat de l’església. Conta una rondaia que els santjoaners, com que encara no tenien campanar, varen provar d’endur-sen el de Sineu, però tot just havien començat a estirar els sineuers se n’adonaren i els aturaren, però ja quedà per sempre aquesta mica separat.

Compta amb bany, dutxa i lavabo, armari, aire condicionat fred i calent (en temporada), televisió amb TDT i satèl·lit, HDMI per a ordinadors, caixa fort, secador de cabells, i dos llits d’ 1,05 metres o un de 2,10 metres.

Sineu és un poble monumental que no es pot deixar de visitar i els dimecres hi fan el mercat més gran i encara més autèntic de l’illa. Té estació de tren i una bona grapada de bons cellers i restaurants.

Reserva la teva estada

Si vols, en fer la reserva podràs escollir la teva habitació preferida i, si està disponible, satisfarem la teva demanda.