Oli ecològic

Recollim el fruit normalment entre finals d’Octubre i principis de Novembre, quan ja no són verdes però tampoc no han acabat encara de madurar, i, tot i que el rendiment és menor, el resultat és un suc d’oliva excepcional.

Cada dia, poques hores després, les olives passen a la tafona i són sotmeses a un sofisticat sistema d’extracció d’oli en fred, tot això ràpidament perquè no es perdi cap de les seves característiques organolèptiques, sobretot els polifenols.

L’oli es conserva un temps en dipòsits d’acer inoxidable, a temperatura controlada, fins que és envasat i distribuït per al seu consum com a Oli d’Oliva Verge Extra.

L’oli de Gossalba està certificat com a Ecològic pel CBPAE (Consell Balear de la Producció Agraria ecològica). És un coupage del tres tipus d’oliva sembrats a la finca, amb el segell de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca i una qualitat excel·lent.

És un oli fruitat, amb aromes de ametlla, poma i fruits secs, amb notes d’herba i plàtan. En boca es presenta suaument amarg i picant.