Directori

DESCOBRINT EL COR DE MALLORCA

Ja ets a Gossalba, al bell mig d’una illa. Tens 360 graus de meravelles que t’envolten, per tot arreu. Respira, tens temps.

Pots relaxar-te a la piscina, contemplar l’olivar, els ocells, el cel, les muntanyes, la posta de sol quan arribi l’hora, la lluna…

Pots voltar caminant o en bicicleta pels camins propers, camins sense gaire trànsit, plens de giragonses, inacabables, infinits. Descobrir com arribar als pobles veïns sense tocar la carretera (nosaltres t’ajudarem, Google maps també). En un dia pots no fer-te més de 5 quilòmetres enfora, però és tot un món, és el Pla de Mallorca.

I pots agafar el cotxe. I arribar al mar, arrebossar-te de sorra i netejar-te amb aigua salada, anar en barca, explorar coves, conèixer ports, pujar muntanyes cercant ermites, trobar poblats de milers d’anys d’antiguitat, tastar vins a les bodegues, ballar a les revetlles, firar als mercats, muntar en globus, enamorar-te de Ciutat, anar de compres…

Estam segurs que com més coneguis Mallorca més ganes tendràs de assaborir-ne més. Voldràs tornar. T’esperarem a Gossalba.

Josep

MENJAR I BEURE

ESMORZAR

  • De dilluns a dissabte: 8.30-10.00am
  • Diumenge: 9.00-11pm

No hi ha millor manera de començar el dia que amb un bon esmorzar. Cada dematí t’oferirem una gran varietat de productes mediterranis i de temporada, que varien segons l’època de l’any. Sucs, formatges i embotits locals i nacionals, pastes dolces i salads, casi sempre casolanes, i fruita.

HONESTY BAR

Sempre disponible. El nostre bar funciona com a honesty bar. A la gelera teniu aigua, refrescs, vi I cervesa. Podeu agafar tot el que volgueu i apuntar-ho al full que teniu damunt la barra. Noltros ho carregarem a l’habitació perquè pogueu pagar-ho a la sortida.

DINAR I SOPAR

Vos hem preparat un llistat amb els millors restaurants de la zona que podreu trobar a la nostra guia de Mallorca.

SERVEIS

PISCINA

Cada dia 10am-7pm

WIFI

  • Xarxa: GOSSALBA
  • Contrassenya: gossalba2

YOGA

Amb reserva prèvia:

  • 2 persones 80 euros
  • 3 persones 85 euros
  • 4 persones o més 90 euros

SERVEI DE TOVALLOLES

Trobareu les tovalloles per la piscina a la vostra habitació.

TELEVISIÓ

Trobareu un llistat amb tots els canals a l’habitació.

També teniu disponibles tots els serveis de les TV intel·ligents, com Netflix.

CONTACTA’NS

Si necessities res pots telefonar-nos o enviar-nos un whatsapp a

SOSTENIBILITAT

Cada vegada feim més esforços per ser tan responsables com sigui possible amb el nostre entorn. La natura forma part de la bellesa de Mallorca i a poc a poc anam fent canvis per aconseguir mètodes de feina més sostenibles. Vols saber què estam fent per aconseguir això?

GOSSALBA, FINCA ECOLÒGICA I OOVE ECOLÒGIC

Has de saber que Gossalba és una finca ecològica: no empram cap herbicida ni pesticida, i produïm el nostre oli d’oliva verge extra amb certificació ecològica.

PLÀSTIC RECICLAT

Eliminam tots els plàstics d’un sol ús.  Tenir només vidre no seria segur per a la piscina. Per això, i per evitar les ampolles de plàstic, hem canviat de plàstic a plàstic 100% reciclat.

ARTICLES D’HIGIENE

Tots els sabons que trobareu al bany de l’habitació son sense químics. El contingut és 100% ecològic. L’embalatge és 100% biodegradable.

CODIS QR

Estem reduint el paper que empram. Perquè tenguis accés tota la informació que necessiteu durant les vostres vacances, hem canviat el nostre directori, recomanacions i informació a contingut digital.

MÉS

Feim tot el possible per seguir millorant la vostra experiència amb nosaltres i tenir cura del medi ambient al mateix temps.

Menú